Dija Groep, uw administratiekantoor in Ijsselmuiden en wijde omgeving.
Loading...
Administratie 2017-11-22T13:41:05+00:00

Administratie

Image

DiJa groept verzorgt zorgvuldig, snel en betrouwbaar onderdelen van, of uw complete administratie. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw administratie en kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw eigen onderneming.
Het is mogelijk dat u DiJA groep uw complete boekhouding laat verzorgen zoals het grootboek, crediteuren, debiteuren en bankzaken of een gedeelte van de administratie. Kiest u ervoor om de boekhouding in eigen handen te houden kan DiJa u adviseren hoe u deze het meest efficiënt inricht. DiJa maakt gebruik van Snelstart software en is thuis in verschillende andere administratiesystemen.

Periodieke rapportage en opstellen jaarstukken
Wij stellen uw jaarstukken deskundig op. Het is ons vak om er tijdig voor te zorgen dat u over de volledige en juiste gegevens beschikt. Onze jaarrekeningen zijn modern van opzet en goed leesbaar. Wij versturen onze duidelijke jaarrekeningen digitaal of indien gewenst per post. Wilt u het bedrijfsresultaat met ons doornemen of advies over eventuele mogelijkheden om uw winst na belasting verder te verhogen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten? Neem contact met ons op